Spoštovani prijatelji Zlatega Griča,

Vsako jutro zaskrbljeno pričakujemo kaj se bo novega zgodilo. Mediji med seboj  tekmujejo kdo bo povedal bolj šokantno novico, politiki iščejo svoj trenutek v teh istih medijih in tekmujejo kdo bo v “neizmerni skrbi za državljane” uporabil bolj sočne besede pri označevanju drugih kot nesposobnih, ostali državljani pa se po vzoru politike in medijev, v vsakodnevnem pričakovanju rekorda okuženih, preko socialnih omrežij opredeljujemo o tem, kaj je prav in kaj ne. V  bistvu  pa naše življenje poteka po enakem vzorcu kot spomladi, le da smo jesenskemu vzorcu dodali barve. Ja, barve so sedaj pomembne, npr.  Zlati grič do nadaljnjega ni več zlat, ampak “rdeč”.

Vendar ni pomembno ali je Zlati grič zlat ali rdeč, mi smo žalostni, da je “rdeče “obarvana večina področij, kjer živijo prijatelji Zlatega griča in, da bo zato naše vzajemno delovanje za določen čas zelo omejeno. Ampak, se ne damo. Če vi ne morete k nam, bomo pa mi prišli k vam. Mogoče ne ravno skozi “dimnik”, preko računalniškega ekrana, tablice ali pametnega telefona pa vsekakor. Naša trgovina bo sicer še naprej delovala nemoteno, vse tiste, ki zaradi omejitev ne morete k nam, pa vabim, da nas obiščete na naši spletni strani, kjer vas bomo sproti seznanjali z vsemi novostmi  in se veselili vsakega vašega nakupa.

Iskreno se veselim našega  ponovnega snidenja!

Silvo Žižek

P.S.
V času razglašene epidemije vam v naši trgovini in na spletni trgovini zlati-gric.si/sl/trgovina nudimo 20% popust na vsa vina in penine.

*popust velja ob nakupu 6 steklenic ali več.

TRGOVINA
Right Menu Icon