Ta teden lahko v akciji ZLATOGRIŠKI DVOJČEK primerjate 2 zvrsti –  Konjičan in Konjičan+Sauvignon.

Konjičan je naše najbolj prodajano vino, pridelano iz štirih sort grozdja: belega pinota, rizvanca, laškega rizlinga in renskega rizlinga. Laški rizling, nadgrajen s svežino rizvanca, sadnostjo belega pinota   in mineralnostjo  renskega rizlinga, zaokrožuje zvrst v osvežujočo in pitno polsuho vino, primerno za vse priložnosti. Vsi, ki ga boste želeli poskusiti boste v tem tednu nagrajeni s  27% popustom.

37-odstotoni popust pa tokrat namenjamo njegovemu, po vsebini, najbližjemu prijatelju,  prav tako zelo pitnemu in harmoničnemu vinu Konjičan+Sauvignon. Štirim sortam Konjičana smo dodali 50% delež sauvignona in pripravili  enostavno, vendar všečno  vino s poudarjeno aromo po bezgovem cvetju, paradižnikovih listih in zelenih jabolkih, ki so značilne za sorto sauvignon.  Zvrst je odlična spremljava k lahkim jedem, na primer solatnemu krožniku s sirom na žaru.

Vini po znižanih cenah sta kupcem na voljo od danes dalje v trgovini na Škalcah in na spletu (možen je nakup samo enega, drugega, seveda pa tudi obeh vin hkrati). Akcija traja do četrtka, 13.5., popust pa velja za nakup od ene do največ 77 steklenic hkrati.

Veselimo se vašega obiska!

Right Menu Icon