V tokratni 14-dnevni akciji ZLATOGRIŠKI DVOJČEK ponujamo dve različici našega vina rosé. Obe se izjemno priležeta v toplejših poletnih dneh, ki prihajajo!

27-odstotni popust namenjamo mirnemu vinu rosé. Iz sorte modra frankinja pridelano vino je vedno prvo vino v ponudbi tekočega letnika. Poleg živahne rožnate barve vino odlikujeta  intenzivna, sadna aroma ter svežina, zaokrožena z elegantnim, sadnim in dolgotrajnim pookusom.
Za ljubitelje penin pa smo poskrbeli s kar 37-odstotnim popustom za steklenico naše, na Salon of Sparkling Wines s srebrom nagrajene, iskrive Konjiško penine ROSÉ. Po tradicionalni metodi iz modre frankinje pridelana penina ima izrazito sadno aromo, v ustih pa deluje lahkotno, mladostno in pitno.
Privoščite sebi in svojim prijateljem prijetno razvajanje v poletnih dneh. Vini po znižanih cenah sta kupcem na voljo od danes dalje v trgovini na Škalcah in na spletu (možen je nakup samo enega, drugega, seveda pa tudi obeh vin hkrati). Akcija traja do četrtka, 27.5., popust pa velja za nakup od ene do največ 77 steklenic hkrati.

Veselimo se vašega obiska!

Right Menu Icon